De Wijnbank en lidmaatschap wijnliefhebbers

De Wijnbank en lidmaatschap wijnliefhebbers

Achterin het pand van Bob Kookt vind je 2 prachtige kelders. Vroeger werden deze kelders gebruikt om jenevers op te slaan. Wij hebben de kelders ingericht om wijn in op te slaan en proeverijen te organiseren. Heb je net als Harmen en Bob een passie voor wijn? Maar heb je geen ruimte om die wijnen onder goede omstandigheden te bewaren? Dan kan je gebruik maken van de kelders bij Bob Kookt. We noemen het de wijnbank. Je huurt een vak, waarbij je je eigen wijn kan opslaan.

Lidmaatschap Wijnliefhebbers
Lidmaatschap Wijnliefhebbers

Lidmaatschap Wijnliefhebbers

Naast de wijnbank is het mogelijk  een lidmaatschap af te sluiten bij de wijnliefhebbers. Met de wijnliefhebbers bieden we een platform aan wijnliefhebbers, wijnkenners en liefhebbers van gezelligheid.

Lid van de wijnliefhebbers zijn heeft vele voordelen

Als lid van de wijnliefhebbers krijg je: 1 keer in de 2 maanden 6 bijzondere wijnen toegestuurd uit de meest onverwachte hoeken van de wereld. Deze komen in hun volledige beschrijving en bij welk gerecht ze tot hun recht komen. Onze sommeliers selecteren de wijnen speciaal voor jou. 10% winkelkorting op wijnen die we verkopen in Bob kookt. Iedere maand een uitnodiging voor een proeverij door een importeur, wijnmaker of sommelier. als eerste een uitnodiging voor wijnreizen exclusief toegang tot ons proeflokaal in de kelder (geef van te voren aan wanneer je hier gebruik van wil maken) voorrang bij exclusieve aanbiedingen en producten zoals bijzonder glaswerk voorrang bij wijncursussen Als lid van de wijnliefhebbers betaal je €80 per twee maand. Je kan natuurlijk ook alleen lid van de wijnliefhebbers worden zonder wijnen op te slaan in de wijnbank.

Proeverij
Proeverij

Proeverij

Bob en Harmen hebben een passie voor wijn, die ze graag met je delen tijdens proeverijen. Neem voor de mogelijkheden en prijzen contact met ons op via telefoon of het formulier hieronder.