De Wijnbar

Achter in het pand van Bob Kookt vind je onze wijnbar. Kleine gerechten met lokale producten om samen van te delen onder het genot van een goed glas wijn. Lokale producten van lokale ondernemers, maar ook zelf geplukt, geoogst en gekweekt. Groentes uit de moestuin, gerijpte kazen uit eigen kelder, zelf gekweekte oesterzwammen en microgroenten. We houden onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk en proberen een duurzame cultuur te creëren waar het draait om heerlijk, vers eten.
Smaak, Sfeer & Wijnplezier
Smaak, Sfeer & Wijnplezier

Smaak, Sfeer & Wijnplezier

Bij Bob Kookt zijn wij graag lekker onszelf. Dat zie je terug in het menu en de huiselijke sfeer. Zo presenteren we bij Bob Kookt ons menu persoonlijk aan tafel. We zorgen ervoor dat het je nergens aan ontbreekt en dat je kan genieten van een informele en bovenal lekkere avond uit. Dit alles met een gezonde dosis humor, passie en plezier.

De gerechten smaken het lekkerst met een bijpassende wijn. Onze wijnkaart is zorgvuldig samengesteld door sommelier/vinoloog Machteld. We hebben wijnen van over de hele wereld en werken zeer nauw samen met kleine importeurs en importeren zelf ook zoveel mogelijk wijnen. Onze passie voor wijn delen we graag met je, dus geven we de wijnen een eerlijke prijs zodat iedereen ervan kan genieten.