De Winkel

In onze winkel staan vers bereide, bourgondische producten centraal. We hebben een variëteit aan wijnen, olijfolie en azijn en onze vitrine is gevuld met authentieke producten zoals vleeswaren, kazen, verse pasta’s en wisselende gerechten die Bob voor je bereidt. Naast diverse wijnen verkopen we lokaal gebrouwen bieren, ciders en alcoholvrije dranken. Maar ook exclusieve producten die moeilijk te verkrijgen zijn, zoals eigen geïmporteerde producten uit Italië en Frankrijk, vind je in onze winkel.
Olijfolie & azijn

Olijfolie & azijn

Bob Kookt biedt een mooi assortiment olijfolie, afkomstig van kleine producenten uit Italië. De olijfolie wordt gemaakt van olijven die daadwerkelijk thuishoren in het gebied waar ze worden geteeld. Op die manier wordt de kwaliteit van de olie gewaarborgd. De diversiteit van de verschillende streken levert een verscheidenheid aan olijfoliën op.

Daarnaast hebben we verschillende soorten azijnen, waaronder balsamico’s, die allemaal op een andere manier geproduceerd zijn.

Meer weten over onze olijfolie en azijn? Kom langs en proef of neem een kijkje op onze Instagram!

Delicatessen
Delicatessen

Delicatessen

In onze winkel vind je een wisselend assortiment aan vleeswaren, kazen, olijven, visconserven, worstjes en huisgemaakte chutney’s, confituren en tapenade’s. Per seizoen kan het assortiment wisselen.

(Alcoholvrije) dranken
(Alcoholvrije) dranken

(Alcoholvrije) dranken

Bieren & ciders
Bij Bob Kookt verkopen we wisselende ciders, zoals de ‘tuin der lusten’ uit Loppersum, en lokaal gebrouwen bieren: Eggens, Floem en Bax bijvoorbeeld.

Alcoholvrije dranken
In onze winkel vind je een groeiend aanbod met alcoholvrije dranken, zoals mocktails, bubbels, aperitieven en siropen.

Wijnen
Onze wijnkelders zijn gevuld met een arsenaal aan wijnen uit verschillende streken binnen én buiten Europa. Van tafelwijn tot de echte parels.