De Winkel

In de winkel staan verse, bourgondische en zelfgemaakte producten centraal. We hebben een grote variëteit aan olijfolie en azijn en onze vitrine is gevuld met authentieke vleeswaren, kazen, verse pasta’s en andere gerechten die Bob voor je bereid. Daarnaast verkopen we diverse wijnen, lokaal gebrouwen bieren, ciders en alcoholvrije dranken. Maar ook exclusieve producten die moeilijk te verkrijgen zijn, zoals eigen geïmporteerde producten uit Italië en Frankrijk, vind je in onze winkel.
Olijfolie & azijn

Olijfolie & azijn

Bob kookt biedt een mooi assortiment olijfolie, geïmporteerd van kleine productenen uit Italië. De olijfolie wordt gemaakt van olijven die daadwerkelijk thuishoren in het gebied waar ze worden geteeld. Op die manier wordt de kwaliteit van de olie gewaarborgd. De diversiteit van de verschillende streken levert een verscheidenheid aan olijfoliën op.

Daarnaast hebben we vijf verschillende soorten azijnen, waarvan twee een balsamico, die allemaal op een andere manier geproduceerd zijn.

Meer weten over onze olijfolie en azijn? Kom langs of neem een kijkje op onze Instagram!

Delicatessen
Delicatessen

Delicatessen

In onze winkel vind je een breed assortiment aan vleeswaren, kazen, olijven, visconserven, spreads, worstjes en huisgemaakte chutney’s en tapenade’s. Al deze delicatessen komen uit de streek of worden geïmporteerd uit Italië en Frankrijk.

(Alcoholvrije) dranken
(Alcoholvrije) dranken

(Alcoholvrije) dranken

Bieren & ciders
Bij Bob Kookt verkopen we wisselende ciders, zoals de ‘tuin der lusten’ uit Loppersum, en lokaal gebrouwen bieren. Eggens, Floem en Bax bijvoorbeeld.

Alcoholvrije dranken
In onze winkel vind je een groeiend aanbod met alcoholvrij dranken, zoals mocktails, bubbels, aperitieven en siropen.

Wijnen
Onze wijnkelders zijn gevuld met een arsenaal aan wijnen uit verschillende streken binnen én buiten Europa.