De Winkel

In de winkel staan verse, bourgondische en zelfgemaakte producten centraal. We verkopen delicatessen, wijn, ciders, bieren, alcohol vrije dranken, lokale producten en foodart. Maar ook exclusieve producten die moeilijk te verkrijgen zijn, zoals eigen geïmporteerde producten uit Italië en Frankrijk.
Voor iedereen die van eten houdt
Voor iedereen die van eten houdt

Voor iedereen die van eten houdt

Een winkel voor foodies, gastronomen en levensgenieters die net zoveel van eten houden als wij. Voor iedereen is er wel iets te krijgen. Die ene speciale olijfolie, verrassende gin of dat heerlijke gebakje. Cadeaus om jezelf mee te verwennen of anderen blij te maken. 

Kortom, een mooie zaak met verse, unieke producten en zelfgemaakte gerechten die Groningen nog niet kent. 

Voor iedereen die van kwaliteit houdt
Voor iedereen die van kwaliteit houdt

Voor iedereen die van kwaliteit houdt

Bob Kookt is de plek bij uitstek voor liefhebbers van wijn, cider en bier. Hier vind je een uitgebreide collectie van hoogwaardige dranken, zorgvuldig geselecteerd door ons team van experts. Of je nu op zoek bent naar een speciaal biertje voor een feestje of een bijzondere fles wijn voor een speciale gelegenheid, bij Bob Kookt ben je aan het juiste adres.

We bieden graag onze hulp bij het maken van je keuze, door je te voorzien van professioneel advies en begeleiding. Onze vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om je te informeren over de verschillende smaken, aroma’s en achtergronden van onze producten. Zo helpen we je bij het vinden van de perfecte drank voor elke gelegenheid.

Bij ons kun je ook deelnemen aan gezellige proeverijen en workshops. Hier kun je onder leiding van een expert verschillende soorten wijn, cider en bier uitproberen en op een ontspannen manier meer leren over de productie en achtergronden.

In het kort, Bob Kookt is de perfecte plek voor liefhebbers van wijn, cider en bier die op zoek zijn naar kwaliteit, diversiteit en een onvergetelijke ervaring. Bezoek ons vandaag nog en laat je verrassen door onze uitstekende selectie en hartelijke service.